Hotel Vrujci Lekovita voda masaže priroda lekovitost Banja Vrujci Vrujci spa Srbija

Sobe

Hotel "Vrujci" zadovoljava sve standarde hotela sa (**) i tako je kategorisan. Posluje tokom cele godine, pružajući pansionske i polupansionske usluge, spavanje sa doručkom i usluge dnevnog odmora. Prolazni gosti u hotelu mogu koristiti razne usluge - od pića, hrane, poslastica, kupanja u banjskom kupatilu, zatvorenim i otvorenim bazenima, pa sve do sportskih terena. Sam hotel poseduje 100 soba i 212 ležaja za smeštaj posetioca. Hotel u svojoj ponudi sadrži 16 jednokrevetnih, 63 dvokrevetnih, 18 trokrevetnih soba. Sobe su sa tarasama, opremljene televizorima, plakarima za odelo, noćnim ormarićima i lampama, kao i radnim stolom. Kupatila imaju tuš kabine.

Apartmani

Hotel "Vrujci" zadovoljava sve standarde hotela sa (**) i tako je kategorisan. Posluje tokom cele godine, pružajući pansionske i polupansionske usluge, spavanje sa doručkom i usluge dnevnog odmora. Prolazni gosti u hotelu mogu koristiti razne usluge - od pica, hrane, poslastica, kupanja u banjskom kupatilu, zatvorenim i otvorenim bazenima, pa sve do sportskih terena. Sam hotel poseduje 100 soba i 212 ležaja za smeštaj posetioca. Hotel u svojoj ponudi sadrži 5 dvokrevetnih apartmana.

Restoran

U hotelu se nalazi banket sala sa 53 stola i 212 sedišta, kao i restoranska sala sa 140 sedišta. U toku leta radi terasa sa oko 300 sedišta, koja je funkcionalno povezana sa glavnom restoranskom salom i preko nje sa kuhinjom. Prijatan ambijent pruža mogućnost kolektivne i individualne zabave. Pripremaju se razni nacionalni specijaliteti ali i i specijaliteti klasične evropske kuhinje. Pored specijaliteta, kuhinja priprema posebna jela po medicinskom jelovniku i pod nadzorom medicinskih stručnjaka za terapijsku i dijetalnu ishranu posetioca.

Bazeni

Otvoreni REKREATIVNI BAZENI u Banji Vrujci su jedinstveni u Srbiji s obzirom da su podignuti na samim prirodnim termalnim izvorima, a pune se iz duboke bušotine sa velikom količinom vode, pa su time i protočni. Voda se u toku jednog dana obnavlja do sedam puta. Uveče se bazeni prazne, a u toku noći se ponovo napune. Pri pogodnom vremenu mogu se koristiti od kraja aprila do početka oktobra. Dečji bazen je dimenzija 30 x 16 m, dubine 0.5-0.8 m, dimenzije poluolimpijskog bazena su 25 x 12.5 m, dubine 1.2 - 1.6 m, rekreativni olimpijski bazen, veličine 50 x 25 m, dubine 1.3 -2.2 m, puni se termalnom vodom iz duboke bušotine. Opremljen je sa dve osmatračnice i velikim toboganom, dužine 60 m i visine 9 m.

Oko bazena je travnjak koji se redovno održava, a brojna listopadna stabla pružaju dovoljno hladovine u vrelim letnjim danima. Postavljena su tri tuša i više kabina za presvlačenje kao i dva manja i jedan veliki "bife-bazen". Pored otvorenih, hotel "Vrujci" unutar kompleksa ima i zatvoren rekreativni bazen, dimenzija 25 x 12.5 m i dubine 1.2-2.2 m. Puni se termalnom vodom iz duboke bušotine, a voda u njemu je nešto niže temperature od izlaznih 27 oC. Bazen je opremljen tuš kabinama i povezan je sa hotelskom plažom koja je osunčana tokom celog dana.

Spa

Unutar hotela uređene su prostorije koje vam mogu pružiti kompletan tretman relaksacije. Džakuzi, tuš i sauna su spojeni salom za masažu i presvlačenje. Postoje dve džakuzi kade: jedna je okruglog oblika-prečnika 2.20 m sa šest mlazeva za podvodnu masažu, druga je elipsastog oblika - nešto manja sa dva mlaza za podvodnu masažu.

Odeljenje pored džakuzi-kada je uređeno u saunu, koja se može koristiti u kombinaciji sa kupanjem u džakuzi-kadama ili tuš kabinama u susednoj prostoriji. U hotelu imate mogućnost koristiti usluge profesionalne relaksacione masaže zahvaljujući prisustvu medicinskih stručnjaka uključenih u hotelski program. Moramo napomenuti da se u celom SPA centru koristi prirodna izvorska lekovita voda sa temperaturom od 29°C.

Staze zdravlja

STAZA LJUBAVI - Hotel "Vrujci" - Izvori - Potok Gerić - Krstovo brdo - Brdo - Vis - Golubov grob - Pavlovića kosa - Izvori - Hotel "Vrujci"

STAZA LJUBAVI I HODOČAŠĆA - Izvori - Pavlovića kosa - Šundići - Berkovačka glavica - Izvor Sveta voda - Ignjatovići - Radojičići - Berkovac - Dubrava - Berkovačka reka - Izvori - Hotel "Vrujci",

STAZA NASLEĐA - Hotel "Vrujci" - Izvori - Most - Rosulje - Kamalj - Petrovići - Park prirode Ribnica (Paštrić) - Đačka staza - Rodna kuća vojvode Mišića - Petkovača - Popadić - Tomići - Kopljanica - Krstići - Most - Izvori - Hotel "Vrujci",

BANJSKA ŠETNJA - Hotel "Vrujci" - Izvori - Potok Gerić - Krstovo brdo - Pantići - Gornja Toplica - Crkva - Kej Toplice - Hotel "Vrujci"

BANJSKA ŠETNJA 2 - Hotel "Vrujci" - Izvori - Most - Rosulja - Škola u Popadiću - Groblje - Ceroviti vrh - Kopljanica - Krstići - Most - Izvor - Hotel "Vrujci"

PLANINARSKI PUT NA SUVOBOR - Hotel "Vrujci" - Pavlovića kosa - Šundići - Paležnica - Rajac. Ovo je i planinarska vezna staza za Suvobor, Ravnu goru i Rajac. Ova staza je takođe veza sa Evropskim pešačkim putem E7 koji se kreće duž grebena Valjevskih planina Maljena, Suvobora, Rajca i Rudnika. Staza je označena planinarskim znakom u vidu crvenog kruga sa belim poljem u sredini.

Napomena: Mapu staze zdravlja možete kupiti u trafici hotela po ceni od 99 dinara

Teretana

Hotel Banja Vrujci u svojoj ponudi ima i salu za rekreaciju tj. teretanu, koja je opremljena svim potrebnim spravama za vežbe kako profesionalnih sportista tako i za rekreativno vežbanje.

Zabava

Kvalitetna pojedinačna, grupna i porodična zabava je sastavni deo bogate ponude Banje Vrujci. U okviru ove ponude se organizuju razne manifestacije, tradicionalni ali i moderni kulturno-umetnički sadržaji. Objekti u hotelu sadrže i salu za stoni tenis i bilijar salu, a ističemo i najveću zabavu za decu, VELIKI TOBOGAN dužine 60 m i visine 9 m, koji je postavljen na olimpijskom bazenu.

Sportski tereni

Od sportskih terena Banja Vrujci Vam nudi teniske terene (sa pratećom infrastrukturom: svlačionicama, tuševima i kafe-barom), košarkaški teren i fudbalski teren. Sportski tereni su pogodni za razne sportske trening-kampove kao i za individualne treninge.

CENOVNIK

PANSIONSKE USLUGE u hotelu „Vrujci“

VRSTA USLUGE

TIP SOBE

PERIOD

01.01.-01.05.2012.

 

 

 

PANSION

1/1

2550

 

 

 

1/2

2190

 

 

 

1/3

1950

 

 

 

Apartman

6000

TIP SOBE

01.01.-01.05.2012

 

 

 

PRENOĆIŠTE
SA DORUČKOM (B&B)

1/1

2500

 

 

 

1/2

2140

 

 

 

1/3

1890

 

 

 

VOJVODIN apartman

Apartman

20 000

5500

DNEVNI BORAVAK

1200 po osobi (10:00 h – 18:00 h)

 

*Navedena cena pansiona je za boravak duži od dva dana, u suprotnom cena se uvećava za 20%.
• za goste hotela korišćenje zatvorenog i otvorenih bazena je besplatno. Otvoreni bazeni rade od 1. maja do 01. oktobra.
• navedene cene su po osobi dnevno, izuzev apartmana koji je za dve osobe,
• cene su izražene u dinarima,
• hotel priznaje samo rezervacije potvrđene sa 10 % avansa. Ukoliko gost želi da otkaže rezervaciju mora to učiniti minimum 5 dana ranije, u suprotnom hotel zadržava avans.

Vanpansionske usluge: đakuzi kade, po osobi – 300 din (30 minuta), teretana - 200 din (30 minuta), sauna - 300 din (20 minuta), teniski tereni od 07.00 do 18.00 h - 500 din (1 sat), od 18.00 do 20.00 h - 600 din (1sat), od 20.00 do 24.00 h - 800 din (1 sat), zatvoreni bazen (07:00-20:00), utorkom do 16:00 h. (500 odrasli, 250 deca od 5 – 10 godina).

Napomene:
• U cenu usluga nije uračunata boravišna taksa (30 din) i osiguranje (10 din).
• Deca od 4 do 10 godina ako koriste zajednički ležaj plaćaju 50% od cene, a ukoliko koriste poseban ležaj plaćaju 70% cene pansiona.
• Zdravstvene usluge po posebnom cenovniku.
• Cenovnik važi od 01.05.2012. godine.
• Mogućnost plaćanja u tri mesečne rate (za boravak duži od 7 dana).

Dodatne informacije možete dobiti putem E-mail: vrujci@ptt.rs ili na telefon: +381 (0)14 /34 26 118; 34 26 271; 34 26 287. Ili na internet sajtu www.hotelvrujci.org.

Direktor Milijan Vasić